De Band:

Texas Sugar is een jonge, energieke en frisse allround-band afkomstig uit de provincie Noord–Holland. De bezetting van de band bestaat uit 3 getalenteerde en gedreven conservatorium muzikanten die elk hun sporen ruimschoots hebben verdiend op de landelijke podia. Ze spelen veel lekkere frisse popsongs, golden-oldies, soul, rock, Nederlandstalig en af en toe een rauwe Texaanse Blues. Ook het oudere repertoire uit de 60’s en 70’s wordt niet geschuwd! Deze boys zijn echt all-round! Dus voor een ieder wat wils en heel veelzijdig!


Menig plaats en gelegenheid hebben zij bezocht en u zult versteld staan van hun veelzijdigheid en expressie! Of het nu voor een café is, een festival, een feesttent, een personeelsfeest, een bruiloft; het maakt niet uit! Deze drie maken er sowieso één groot feest van! 


De band bestaat uit:


Ruud Schouten:  Gitaar - Vocals

Gitarist van wereldformaat. Hoor hem spelen en je bent in de zevende hemel. Lekkere Texaanse SRV-Bluesriffs, heerlijke popsongs; álles kan hij aan! Zijn zwoele stem en goede looks doen damesharten smelten...


Jan Bakker: Basgitaar – Vocals

Het fundament... Go low with the flow. Samen met Joey is hij de rollende motor van de band die staat als een huis. Hij is de basis, de bron, de laag. De strakke en groovy basslines die uit z'n bas komen zijn terug te vinden in het volle en strakke en energiek fijne geluid van de band.


Joey Spijker: Drums - Vocals

Deze superdrummer is in vele bands te zien. Hij is een all-round drummer, met een voorliefde voor Blues, Soul en Funk. Vandaar ook dat alles “van jetje” gaat! De súpervuller: Spijkergoed!!!

Licht en geluid:

De band is in het bezit van verschillende eigen professionele geluids- en lichtinstallaties, voldoende voor de meeste gelegenheden. Er zijn een aantal soorten sets; een kleine set die voldoende is voor gelegenheden bijvoorbeeld café’s en zalen tot 100 personen en een grotere installatie voor zalen tot 400 á 500 personen.

Bij benodigde grotere installaties of een uitgebreider lichtshow, maken ze gebruik van een gerenommeerd geluidsbedrijf met jarenlange ervaring. Ook bestaat de mogelijkheid zelf een frontset te plaatsen, waarbij de band zelf voor mix en monitoring zorgt.

Kortom; een flexibele band!


Aangezien ze maar met z’n drieën zijn, volstaat een klein podium. Veel ruimte is dus niet nodig!De prijs:

De band hanteert een vaste lage prijs. Deze prijs is laag, want ze zijn immers maar met z’n drieën! De variabele prijs is afhankelijk van de te bereizen afstand, het aantal te verwachten gasten en de grootte van de lokatie. Bij een groter optreden zal een grotere geluidsinstallatie nodig zijn, waarvoor de kosten uiteraard worden doorberekend.


Plan B

Texas Sugar is ook te boeken met een zangeres! Het repertoire is dan uitgebreider en breder. U kunt er hier meer informatie vinden.Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met

en mailen met de band.


of u kunt contact opnemen uw eigen boekingskantoor.
 


CONTACT


Voor boekingen of vragen direct aan de band, kunt u
mailen met de band.


U kunt uiteraard ook contact opnemen 
met uw eigen boekingskantoor.

mailto:info@ruudschoutenmuziek.nl?subject=Mail%20via%20de%20website...shapeimage_5_link_0